Delaware

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Delaware

Некретнина на продају у Делаваре

Граничи се на југ и запад са Мерилендом, на сјевероисток са Њу Џерзијем и на северу са Пенсилванијом.

Држава Делавер је позната под надимком "Прва држава", јер се односи на њену улогу као прва америчка колонија која је ратификовала Устав и придружила се Унији 1787. године. Делаваре је шеста по реду најстарија држава у САД. Штавише, то је једина држава са само три жупаније: Нев Цастле, Кент и Суссек.

Делавер је можда најпознатији по томе што је први ушао у две важне пословне мјере: преко 50% свих америчких компанија са којима се јавно тргује и 64% компанија Фортуне 500 укључене су у

Делаваре. Као резултат, порези на оснивање представљају други извор прихода за Делаваре након пореза на доходак.

Делаваре није посебно надарена природним ресурсима и економски отежана њеном величином, али Делаваре генијално негује кључну нишу у сектору пословних услуга тако што нуди флексибилну и пословно повољну пореску структуру и добитни судски систем у којем се одлучују о пословним процесима судија уместо жирија. Делаваре је привукло небројене ванпарничне компаније попут Апплеа, Цоца-Цоле, Форда и Фацебоока да буду инкорпориране у државу.

Делаваре такође нуди занимљиве законе који узимају издаваоце кредитних картица у земљи, укључујући Банк оф Америца, Цхасе, Барцлаис и ИНГ Дирецт.

Добро плаћени послови у финансијском и научном сектору учинили су Делаваре релативно историјски богатом државом. Међутим, некретнине за продају у Делаваре-у, у метрополитанским подручјима Вилмингтон-а и Довера, и даље су релативно приступачне у односу на цијене кућа у суседним Мариланд-у и Нев Јерсеи-у.

Клима у Делаверу је умерена, има обалну равницу, коју карактеришу брда, пашњаци на северу, мочваре на југу и пјешчане плаже уз обалу. Током колонијалног периода, Делавер је култивисао дуван, али данас пољопривредници производе скромне количине пшенице као што су кукуруз, соја, пшеница, кромпир и јабуке.

Са 22 миље обале, Делаваре има користи од значајног летњег туристичког промета из других држава Централног Атлантика. Плажа Рехоботх, само 120 миља од Вашингтона, Д.Ц., себе назива "летњим капиталом државе" због своје популарности као дестинације за одмор за становнике Белтваиа.

Клатно на тржишту некретнина у Делавару изгледа да се кретао у корист продаваца који су заинтересовани за продају некретнина у Делавару.

Просјечна цијена некретнина за продају у Делавару порасла је за 3,9% у прва три мјесеца 2018. године, највећи скок у било којој држави осим Орегона. Реалтори и кућни купци прошлог месеца рекли су да дођу до изненадног недостатка инвентара, односно броја кућа на тржишту, што је створило неочекиван пораст цијена.

Чак и са тренутним повећањем, имовина за продају у Делавару порасла је за 16% у посљедњих% година.

Домаће тржиште Делаваре стагнира недавно, прошле године, када су цијене порасле само 2,2% у 12 месеци пре 1. октобра.

Та спор раст вероватно је утицала на велики број кућа у притвору или су се продавали са потешкоћама у продајним ценама.

Ако сте сањали о новом почетку у Делавару почели сте да тражите некретнину за продају у Делаваре-у, посебно у Вилмингтону, Доверу, Беллефонте-у или Џорџтауну, бићете срећни што знате да сте на путу јер 2018 обећава бити добра година за куповину некретнина за продају у Делаваре из разних разлога.

Први разлог је да се очекује да ће каматне стопе наставити да расте у наредних 11 месеци, најмање два до четири пута више. У ствари, купци могу очекивати каматне стопе од 5% до краја године.

 Ако чекате сувише дуго, потрошите више на исту имовину за продају у Делавару. И док су ове цене убрзано порасле у посљедњих неколико мјесеци, 2018 ће почети умјерити тај темпо. Цене кућа ће заправо наставити да расте, али не и брже као што су биле. Куповина некретнина за продају у Делавару 2018. године је мудар и паметан потез и штеди вас док гледате како се вредности повећавају.

Више кућа ће се вратити на тржиште, при чему највећи део опоравка иде од средине до врха, што значи да ћете имати још много тога да бирате док започнете претрагу у Делавару.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 17020

Prodaja Стан с више од 5 просторија, Delaware, New Castle County, Wilmington, Wilmington

Reserved negotiation
Prodaja
Стан с више од 5 просторија

87 m²
одличан
UNAVAILABLE
Cod. 17019

Prodaja Двособан стан, Delaware, Kent County, Dover, Dover

Reserved negotiation
Prodaja
Двособан стан

47 m²
добар за продају
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB